OVER STIJN

 

Stijn Verdegem (°1991) is Stand-up comedian, Master of Ceremony (MC), improvisatieacteur en allround brenger van humor. In 2017 begon hij met comedy als vaste waarde in de Villa Volta Comedy Club te Gent, samen met zijn kompanen Steven Degryse en Bram Stoops. Dit succes mocht hij later verder zetten in lokale kroegen doorheen Vlaanderen.

 

Stijn genoot van een cursus door de Bas Birker Academy en werd gekozen door Steven Mahieu om deel uit te maken van zijn ‘Young ones’ op tour in 2018. Daarnaast houdt hij zich bezig met de podcast ‘De Marginale Geleerden’ en improvisatietheater bij Improcessie. Als improvisatieacteur en MC is Stijn een geliefde gast op o.a Comic-Con en Elftopia Fantasty Fest.

De voorbije jaren deelde Stijn het podium met grote namen als William Boeva, Kamal Kharmach, Bart Cannaerts, Lukas Lelie, Gunter Lamoot, Freddy De Vadder,...

 

Winnaar van een biermand op de JSK Comedy Cup (2018), publieksprijs en 7 bakken Brugse Zot op de Commeere Comedy Cup (2018) , halve finalist van de Radio 2 Humorklas (2018), finalist van de NRJ Open Mic (2019) en halve finalist van de Humo's comedy cup (2021). Maar ongetwijfeld een winnaar van uw hart.